Regulament concurs ,,Filmează și câștigă"

14.05.2018

1. Organizatorul concursului ,,Filmează și câștigă“.

 

Concursul ,,Filmează și câștigă“ (Concursul) din perioada 14.05.2018 - 04.06.2018 este organizat de SC. Swiss Translations S.R.L. (Organizatorul), cu sediul social în Timișoara, Str. Ion Cristoreanu, nr. 4, jud. Timiș, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/748/2018, CUI 38989555.

 

Concursul se desfășoară conform prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul desfășurării Concursului, dar nu înainte de a anunța modificarea pe pagina de Facebook Platforma de traduceri e-trad https://www.facebook.com/magazinonlinedetraduceri/

 

2. Afișarea prezentului Regulament.

 

Regulamentul va fi disponibil pe toată perioada derulării Concursului pe website-ul e-trad la adresa http://e-trad.ro/ro/blog/regulament-concurs-filmeaza-si-castiga-

 

 

3. Aria de desfășurare a Concursului.

 

Prezentul Concurs se desfășoară pe pagina oficială de Facebook  Platforma de traduceri e-trad, iar clipurile se trimit la adresa de e-mail marketing@e-trad.ro.

 

 4. Durata Concursului.

 

Perioada de desfășurare a concursului este cuprinsă între 14.05.2018 – 04.06.2018.

 

5. Modul de desfășurare al Concursului.

 

Pentru a intra în concurs, este necesar ca participanții să urmeze pașii de mai jos:

 1. Să citească prezentul regulament.
 2. Să aprecieze pagina de Facebook https://www.facebook.com/magazinonlinedetraduceri/
 3. Să creeze un videoclip cu o durată cuprinsă între 01:00-01:30 (un minut – un minut și treizeci de secunde). Video-ul trebuie să respecte tema explicată pe larg mai jos.
 4. Să posteze videoclipul pe profilul personal de Facebook, sau dacă participantul are pagină, pe pagina de Facebook cu titlul: iar în titlu, să fie menționat textul: e-trad- primul magazin online de traduceri din România.
 5. Să posteze video-ul pe Youtube (în cazul în care participantul nu are canal de Youtube, e necesară crearea unui canal), iar în titlu să fie menționat textul: e-trad- primul magazin online de traduceri din România.
 6.  Să adauge la sfârșitul clipului fotografia de aici.

 

6. Prezentarea firmei:

 

e-trad este primul magazin online de traduceri din România. Traducerile se pot comanda în mai puțin de 4 minute, direct de pe telefon, iar plata se face tot de pe telefon. De asemenea, în funcție de documentele pentru care e nevoie de traducere, există 3 pachete de prețuri: BASIC, STANDARD și PREMIUM.

e-trad pune la dispoziție traduceri pentru acte de studiu, acte personale, traduceri acte mașină, traduceri website, traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri marketing&pr, traduceri juridice, traduceri financiar-bancare etc.

 

NOTĂ: Este foarte important să utilizați informațiile într-un mod corect.

 

a) Surse de informare recomandate:

 1. www.e-trad.ro
 2. https://www.facebook.com/magazinonlinedetraduceri/
 3. https://comunicate.wall-street.ro/e-trad-primul-magazin-online-de-traduceri-din-romania-1068

 

b) Ce înseamnă video de prezentare?

 

Un video de prezentare câteva componente de bază:

 

 1. Identificare firmei (numele)
 2. Ce obiect de activitate are firma?
 3. Ce servicii prestează ?
 4. Unde poate fi contactată?

 

 

7. Premiu

 

Premiul constă în suma de 1.000 de euro, iar concursul va avea un singur câștigător. Câștigătorul va fi desemnat pe baza notelor unui juriu format din Florin Grunberg (Manager e-trad), Oana Tiron (Project Manager e-trad) și Ariana Tuțac (Digital Marketing&Promotion Responsible e-trad).

 

 

8. Cine poate participa la acest concurs?

 

Vloggeri, videografi și orice persoană care respectă regulamentul prezent.

 

 

9. Ce format trebuie să aibă videoclipul?

 

Clipul poate sa fie un video filmat cu o camera normală, sau chiar un smartphone cu  camera care are rezoluție bună. De asemenea, video-ul poate fi de tip cartoon sau grafică.

 

10. Descalificare:

 

- limbaj licențios în videoclip.

- nerespectarea temei.

- orice neregularitate care contravine prevederilor menționate în acest Regulament.

 

 

11. Anunțarea câstigatorului

 

Anunțarea câștigătorului  se va face în data de 07.06.2018, pe pagina oficială de Facebook Platforma de traduceri e-trad.

 

 

 12. Confidențialitatea datelor

 

Participanţii la Concurs sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condiţiilor prezentului Regulament. Prin comunicarea datelor personale în modalităţile indicate în mod expres prin Regulament, participanţii la Concurs își exprimă acordul expres și neechivoc, ca datele lor personale să intre în baza de date a Organizatorului.

Organizatorul nu condiţionează participarea la Concurs de exprimarea acestui acord.

În cazul în care participanţii nu sunt de acord cu prelucrarea acestor date, Organizatorul nu va face alte demersuri ulterioare în acest sens. De asemenea, prin participarea la concurs, e-trad își rezervă dreptul de a publica videoclipurile primite de la participanți pe website-ul www.e-trad.ro, pe canalul de youtube și pe pagina oficială de Facebook.

 

 

Mult succes!

 

 

Echipa e-trad.

adresă de contact și informații: marketing@e-trad.ro

 

 

 

 

TRADUCERI SPECIALIZATE
traduceri auto și documente personale traduceri acte de studiu traduceri marketing & pr traduceri juridice traduceri medicale traduceri tehnice traduceri financiar-bancare traduceri online legalizate engleză română și română engleză
Regulament concurs ,,Filmează și câștigă
CONTACT
SC SWISS TRANSLATIONS SRL
CUI: 38989555 , NRC: J35/748/2018
NEWSLETTER
Adaugă adresa de e-mail
© Copyright 2019 e-trad.ro